STORY IN ART

 

Als je een boek wilt schrijven om door - liefst - veel mensen gelezen te worden, kan Story in Art waarschijnlijk niet veel voor je betekenen. Maar als je een heel bijzonder boek wilt, een kostbaar kunstwerk, alleen voor jou én over jou, ja, dán moet je eens op onze website kijken.

 

Samen met Ofkje Teekens, Jungiaans psycholoog, Transformational Teacher, Talentencoach en -trainer,  maak ik beeldboeken onder de naam Story in Art. Ofkje is professional als het gaat over de (psychologische) inhoud en tekst en ik breng mijn expertise in als professioneel beeldend kunstenaar.

 

Wij werken samen met respect voor elkaars kundigheid en vullen elkaar fantastisch aan.

 

Het resultaat van onze samenwerking is een beeldboek, geweldig om door te bladeren, mooi om in te kijken, fijn om in je handen te houden, goed om het naast je neer te kunnen leggen, fantastisch om er nog meer door te ontdekken. Kortom: een prachtig geschenk aan jezelf.

 

Je eigen Story in Art maken, is een proces waarin wij, samen met jou, jouw verhaal, compleet met psychologische inzichten en aanvullingen én met de diepe aanraking die een kunstwerk veroorzaakt, bij elkaar brengen. En jij hebt daarbij zelf de regie.

 

Over Story in Art en wat dat inhoud, kun je verder lezen op onze website Story in Art.

 

Om een tipje van de sluier op te lichten, vind je hieronder een diashow van enige platen uit een boek dat wij samen maakten.